Extrema dreapta a echipei daneze Viborg HK, Cristina Varzaru, a declarat, vineri, pentru NewsIn, ca nu a refuzat niciodata nationala feminina a Romaniei, dar inca nu poate raspunde convocarii pentru moment deoarece starea de sanatate nu ii permite sa joace la intensitate maxima

"Eu am discutat de doua ori cu domnul Voina si i-am explicat ca pentru moment nu pot sa revin. Nu am spus 'nu' nationalei, nu aveam cum, pentru ca e totul pentru mine. Eu joc la Viborg, dar rezist doar doua meciuri pe saptamana, piciorul meu este vindecat, insa tot mai fac recuperare", a explicat Cristina Varzaru.
Vicecampioana mondiala din 2005 a vorbit si despre viitorul sau la nationala: "Eu nu pot spune 'da' si apoi, dupa un meci bun, sa nu mai fac nimic. In locul meu poate merge o alta jucatoare sanatoasa, care sa faca treaba. Eu urmez un program si dupa acesta pot spune ca as vrea sa revin la Campionatul Mondial din 2009".

Handbalista a vorbit si despre prestatiile nationalei de la Cupa Mondiala din Danemarca: "Nu am vazut niciun meci intreg, doar cateva fragmente. Stiu ca sunt destule fete noi si asta a contat mult la aceste rezultate. Nu vreau eu sa-mi dau cu parerea, sa avem rabdare".

Cristina Varzaru va implini 29 de ani pe 5 decembrie, iar in Romania a jucat la CSS Corabia, Oltchim Ramnicu Valcea si Rapid Bucuresti, in timp ce in strainatate a evoluat doar la Viborg. Cu echipa daneza, romanca a cucerit Liga Campionilor in 2006, dar si titlul de campioana. Cea mai buna performata obtinuta cu nationala feminina a Romaniei a fost la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg (Rusia), cand tricolorele au castigat medaliile de argint.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.