FC Botosani, Sportul Studentesc, International Curtea de Arges si Dunarea Galati - printre prim-divizionarele din optimi, informeaza NewsIn
Unirea Urziceni a produs scorul rundei in saisprezecimile Cupei Romaniei invingand la Lupeni pe Minerul cu 4-0. Surprizele au venit din partea formatiilor International Curtea de Arges si Dunarea Galati. Pitestenii au castigat cu 2-1 in fata echipei - fanion a judetului, FC Arges, iar galatenii au invins la penalty-uri, 4-2, pe Gaz Metan Medias. In duelul de Liga dintre Farul si FC Brasov,"stegarii" s-au impus cu 1-0.

Asa cum a declarat inca de la tragerea la sorti managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, ialomitenii au avut o misiune foarte usoara la Lupeni. Probabil ca drumul pana in judetul Hunedoara a fost mai greu pentru elevii lui Dan Petrescu, pentru ca adversarul nu a pus nici un fel de probleme. Unirea a inceput in forta jocul, in minutul 20 avand deja un avantaj de trei goluri, prin reusitele lui Todoran, Brandan si Rusescu. Scorul final a fost stabilit in minutul 56 de catre Sorin Frunza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.