Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca in Cupa Romaniei apar surprize pentru ca aceasta competitie nu mai prezinta interes pentru multe echipe, insa nu intelege de ce cluburuile din Romania nu mai acorda importanta acestui trofeu

"Nu prea baga nimeni in seama Cupa Romaniei, de aia au fost surprize in prima zi, dar nu stiu din ce cauza se intampla acest lucru. Inainte, Cupa Romaniei era un trofeu interesant pentru toti, dar in ultimul timp nu prea mai e si ar trebui intrebati cei de la cluburi de ce se intampla acest lucru", a declarat Dumitru Dragomir, care a adaugat ca mai pot aparea surprize si in cea de-a doua competitie ca importanta din Romania, dand exemplul Rapidului, care a trecut printr-o criza in ultima perioada:

"La Rapid s-a mai stins putin litigiul, dar la ei nu se termina niciodata, asa ca nu se stie. Surprize apar mereu, asta e fotbalul".

Dumitru Dragomir a remarcat si faptul ca jucatorii care au evoluat in meciurile din Cupa Romaniei nu au aratat un joc de calitate, dar a gasit si motivele pentru aceasta situatie: "Jucatorii de rezerva nu prea au jucat cine stie ce, dar e greu sa faci o echipa cand ii aduni pe toti care nu au jucat impreuna".

In 16-imile de finala ale Cupei Romaniei s-au disputat deja 8 meciuri, iar echipele calificate in faza urmatoare a competitiei sunt CFR Cluj, Otelul Galati, Universitatea Craiova, FC Botosani (Liga a II-a), CS Otopeni, Dinamo, Sportul Studentesc (Liga a II-a), FC Timisoara. Gloria Buzau si Steaua au fost singurele echipe din Liga I care au fost eliminate dupa disputarea primelor meciuri.

Celelalte partide din 16-imile de finala ale competitiei se vor disputa miercuri si joi, in timp ce partida FC Vaslui-Politehnica Iasi va avea loc pe 29 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.