Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, a declarat, joi seara, dupa intalnirea cu fanii, ca s-a impacat cu acestia dupa ultimele evenimente din Giulesti, adaugand ca echipa are nevoie acum mai mult ca niciodata de sprijinul suporterilor alb-visinii.

"Am vorbit cu fanii si am incheiat conflictul cu ei, pentru ca echipa are nevoie de suporteri. Trecem printr-um moment greu, toti suntem suparati. Eu si jucatorii avem o mare responsabilitate. Rapidul trebuie sa faca performanta si le-am cerut fanilor sa ne sustina. Echipa are nevoie acum de sustinere mai mult decat la inceputul campionatului. Sunt convins ca saptamana viitoare o sa avem sprijinul lor", a spus Peseiro.

Tehncianul portughez este convins ca desi echipa se afla in momentul de fata pe locul 11 in clasament, aceasta va reveni si isi va indeplini obiectivele: "Am vorbit cu fanii despre echipa, despre performantele care se cer la acest club si pe care trebuie sa le obtinem. Toti suntem intr-o situatie dificila acum, sper ca la sfarsitul campionatului sa fim sus in clasament. Cred cu tarie acest lucru".

Joi seara, aproximativ 300 de fani alb-visinii s-au intalnit la stadionul Giulesti cu tehnicianul Jose Peseiro, pentru a discuta cu aceasta despre ultimele evenimente petrecute la Rapid. La intrunire a participat si noul director general adjunct al clubului, Nicolae Manea, iar suporterii au primit asigurari din partea lui Jose Peseiro ca va redresa in cel mai scurt timp echipa. La randul lor, fanii i-au transmis antrenorului ca nu vor avea rabdare cu acesta in cazul in care echipa nu va avea rezultate imediate, meciul cu Petrolul Ploiesti din Cupa Romaniei fiind, in opinia lor, decisiv pentru Jose Peseiro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.