Canotoarea Georgeta Andrunache a declarat, astazi, la venirea in tara de la CE din Grecia, unde a cucerit aurul la dublu rame, ca acesta era singura medalie care ii lipsea din palmares si ca a venit momentul sa lase acest sport pentru a face altceva, relateaza NewsIn.

"Mi-a indeplinit si ultimul obiectiv din cariera, am reusit sa obtin toate medaliile posibile. De acum incepe o noua etapa a vietii mele, din acest moment pun capat carierei in canotaj si trebuie sa fac si altceva", a afirmat Georgeta Andrunache.

Canotoarea a vorbit si despre eventuala sa revenire asupra deciziei privind retragerea din activitate: "Am spus ca voi reveni pentru Londra 2012 doar daca se va face o pista olimpica. Cred ca la cate rezultate a avut acest sport, ar fi trebuit sa se sesizeze cei care ar trebui sa faca acest lucru. Totusi, nu imi pierd speranta".

Doina Ignat, o alta componenta a lotului olimpic de canotaj care a avut parte in Grecia de ultima sa cursa, a demonstrat ca nu a uitat ratarea de la Beijing, ea confundand titlul european cu cel olimpic pierdut in China: "Nu pot sa spun ca m-am bucurat foarte mult pentru acest titlul olimpic, adica european. Gandul tot la Olimpiada imi este. Am cucerit titlul european si sunt bucuroasa ca ma retrag cu aur".

La Campionatul European de canotaj academic de la Atena (Grecia), Romania a cucerit doua medalii de aur prin echipajele de 8+1 si dublu rame si una de bronz la patru vasle.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.