Printre ei, campionii Romaniei, pe care Biz ii aduce in prim-plan: Alina Dumitru, Eusebiu Diaconu, Nicoleta Grasu, Camelia Potec, Razvan Florea, Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Andrei Cuculici, Iosif Chirila, Doina Ignat, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Constanta Burcica, Razvan Selariu, Dan Popescu, Flavius Koczi, Marian Dragulescu, Mihai Covaliu, Alin Moldoveanu, Luminita Hutupanu, Roxana Cocos, Victor Hanescu, Ionela Tarlea si antrenorii Nicolae Forminte si Ivan Patzaichin.

Acestia sunt campionii sportului romanesc, ambasadorii Romaniei pe toate continentele, adevarate modele de urmat. Povestea lor va fi spusa printr-un proiect fotografic inedit, o serie de interviuri si materiale video realizate de Biz, care vor fi disponibile pe site-ul www.bizcity.ro.

Camelia Potec, campioana olimpica, europeana si multipla medaliata mondiala declara pentru Biz: “Cred ca orice om isi doreste sa ajunga la cel mai inalt nivel in meseria pe care o practica. Asta mi-am dorit si eu si am reusit! Nu exista cuvinte sa explici cum e pe podium. Acele secunde merita cei 10-14 ani de munca grea!”

Cel mai bun lucru pe care am putea sa-l facem pentru a ne sustine sportivii ar fi sa fim alaturi de ei in transmisiile directe ale TVR de pe perioada Olimpiadei dar si sa-i admiram la exceptionala expozitie foto care va avea loc la Baneasa Shopping City in perioada 8-24 august!