Primarul Sorin Oprescu a solicitat sa se infiinteze o comisie pentru a verifica reparatiile si intretinerea tramvaielor implicate in accidentul de azi din pasajul Lujerului.

Comisia de ancheta va fi formata din reprezentanti ai municipalitati si ai RATB si va investiga, de asemenea, regulamentul de instruire periodica a vatmanilor.

"Comisia va analiza respectarea normelor de reparatii si intretinere a tramvaielor implicate in accident si a regulamentului de instruire periodica a vatmanilor", a precizat Primaria Capitalei, citata de mediafax.ro.

RATB: Coliziunea tramvaielor 41 nu a putut fi evitata

Si Inspectia Muncii face cercetari in cazul accidentului din Pasajul Lujerului, considerat accident colectiv de munca, deoarece vatmanii erau in timpul programului si majoritatea pasagerilor mergeau la locul de munca.

Primele doua tramvaie implicate in accidentul din Pasajul Lujerului aveau reviziile facute in aprilie si mai, iar al treilea, care nu a mai reusit sa opreasca la timp si a lovit cele doua tramvaie de pe linie, fusese verificat marti, revizia tehnica aratand ca toate sistemele sunt functionale, informeaza romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.