Social 10 Mai 2012 10:07
Accidentul din Pasajul Lujerului in care au fost implicate trei tramvaie s-a petrecut in conditiile in care unul dintre ele s-a defectat si a ramas blocat pe sine, iar celelalte trei care il urmau se aflau la distante mici, impactul neputand fi evitat, desi vatmanii au franat, potrivit RATB.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat ca, in jurul orei 7.25, unul dintre tramvaie s-a defectat si a ramas blocat pe sine, iar celelalte doua tramvaie care circulau in spate nu au putut evita impactul pentru ca se aflau la distante foarte mici, potrivit MEDIAFAX.

"Vatmanii celor trei tramvaie din spate au franat, dar distanta era foarte mica si impactul nu a putut fi evitat", a precizat Raeceanu. Potrivit acesteia, in urma impactului doua dintre tramvaie au deraiat.

Brandusa Raeceanu a precizat ca tramvaiele au stat la semafor si au intrat in pasaj la distante mici, astfel ca vatmanii nu au putut evita coliziunea, desi au actionat sistemul de franare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.