Social 10 Mai 2012 10:28
Inspectia Muncii face cercetari in cazul accidentului din Pasajul Lujerului, considerat accident colectiv de munca, deoarece vatmanii erau in timpul programului si majoritatea pasagerilor mergeau la locul de munca, a declarat seful IM, Nicolae Dantes Bratu.

Inspectorul general de la Inspectia Muncii s-a deplasat impreuna cu o echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti la locul producerii accidentului din Pasajul Lujerului pentru a incepe cercetarile specifice unui accident colectiv de munca.

RATB: Coliziunea tramvaielor 41 nu a putut fi evitata

Nicolae Dantes Bratu a declarat pentru MEDIAFAX ca acest incident intra in categoria accidentelor colective de munca, explicand ca vatmanii erau in timpul programului de munca, iar pasagerii se indreptau catre locurile de munca.

Bratu a mai spus ca inspectorii de munca vor incerca sa vada care sunt cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul.

El a precizat ca impreuna cu reprezentantii politiei s-ar putea dispune o expertiza tehnica a tramvaielor, pentru a vedea daca a fost vorba de o defectiune tehnica sau de o eroare umana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.