Doua scene, 14 DJ si multa distractie! sunt termenii care definesc evenimentul care marcheaza finalul sezonului de vara in Bucuresti.

Pentru editia din acest an, primele doua nume la care s-au gandit organizatorii, Nights.ro., sunt Dyed Soundorom, rezidentul Circo Loco si Guy J, diamantul Bedrock. Acestora li se alatura artisti romani de calibru care vor incendia scenele amplasate in parcarea Romexpo (intrarea A), langa Twin Towers.

Bedrock
se intoarce in Romania dupa un 1 mai de mare angajament, acesta mixand la Kudos Beach din Mamaia in fata unei audiente record. Artistul israelian mai are in program show-uri la celebrul club Space din Ibiza, festivalul Extrema Outdoor sau la Kazantip, in Ucraina.

Rezidentul Circo Loco se mandreste cu date in Londra - la Fabric, Paris - The Rex Club, Perth si Sydney (Australia) si Watergate din Berlin.

Dyed
a mixat deja in Romania, in Club Space din Bucuresti si la "In Deep And Dance Days 2011", bucurandu-se deja de popularitate in randul cunoscatorilor de muzica buna.

Click aici pentru mai multe detalii

Vezi cine mai vine la eveniment


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.