Gentleman, imaginea muzicii reggae din Germania va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti.

Concertul va avea loc pe 15 mai si face parte din turneul "Gentleman & The Evoulution – Diversity Tour 2011" featuring Jahcoustix, informeaza iconcert.ro.

Gentleman (Tilmann Otto)
s-a nascut in Germania, dar dupa varsta de 17 ani a inceput sa viziteze foarte des Jamaica, tara ce a devenit a doua lui casa.

Extrem de interesat de muzica reggae, Gentleman a inceput sa cante si sa produca muzica, ajungand in scurt timp foarte remarcat in Jamaica, Germania si in toata lumea. Muzica lui a ajuns pe primele locuri in topurile multor tari, iar albumul “Confidence” a urcat pe primul loc in topurile din Germania in 2004.

In concertul de la Bucuresti, Gentleman va canta impreuna cu Jahcoustix si vor fi acompaniati de o suita formata din 13 muzicieni.

In deschidere vor urca pe scena: El Negro, East Roots, G Force Sound, Mr. Levy, Lady Raizah, Camuflaj si Pacha Man.

Pretul unui bilet va fi de 40 lei in avans de pe www.myticket.ro si 60 lei la intrare. Copiii sub 14 ani au intrarea libera daca sunt insotiti de catre parinti.


Gentleman - Superior de Sunshine


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.