Cel putin doua persoane au murit vineri in momentul in care un avion al companiei TECA, ce decolase initial de la Los Angeles si avea 142 de pasageri la bord, a iesit de pe pista la aterizarea, in conditii de furtuna, pe aeroportul din Tegucigalpa, capitala Hondurasului, si s-a rupt in trei bucati, transmite NewsIn.

Potrivit AFP, accidentul s-a soldat cu doi morti, dar nu este clar daca sunt pasageri sau persoane aflate la sol. Surse medicale au declarat ca una dintre persoanele decedate este presedintele Bancii Central-americane de Integrare Economica (BCIE), Harry Brautigam, din Nicaragua.

Un manager local al companiei TACA din El Salvador a declarat ca la bordul avionului erau 142 de pasageri, iar avionul venea din San Salvador. Oficialul a anuntat ca nu sunt persoane decedate, ci doar pasageri raniti, care sunt transportati la spital. Potrivit unui post de radio din Honduras, o persoana aflata la sol si-a pierdut viata in accident.

Aeroportul este situat in apropierea unui cartier foarte populat al capitalei. Aeronava, un Airbus A-320, care asigura legatura Los Angeles-El Salvador-Tegucigalpa, si-a terminat cursa pe un bulevard din apropierea aeroportului, unde s-a ciocnit de doua automobile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.