Fanii "vanatorului de crocodili" Steve Irwin, care a murit luni din cauza unei pisici de mare, au cerut australienilor sa omagieze memoria acestuia prin purtarea de haine de culoare kaki.
Initiativa a fost lansata pe Internet, unde ei au publicat scrisori prin care cereau tuturor pasionatilor sa poarte, ieri, "un obiect de imbracaminte kaki, in memoria unui mare om".

Steve a fost un adevarat simbol in Australia, iar moartea sa a provocat o unda de soc. Ziarul Daily Telegraph din Sydney a anuntat ca mai multi oameni politici australieni au dat curs acestei cereri. O retea australiana de radio (ARN) s-a alaturat initiativei si a organizat operatiunea "vinerea kaki", in vederea colectarii de fonduri pentru Fundatia Steve Irwin dedicata protectiei animalelor salbatice. Administratia din Queensland (nord-estul Australiei) a propus organizarea de funeralii de stat pentru Steve Irwin, insa a fost refuzata de familia acestuia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.