Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a criticat filmul despre site-ul pe care l-a creat, produs la Hollywood, spunand ca este plin de minciuni si ca face "propaganda masiva" contra sa.

Invitat sa vorbeasca la o videoconferinta organizata la Universitatea Oxford, Julian Assange, care este refugiat la Ambasada Ecuadorului de la Londra, a spus ca a reusit sa faca rost de o copie a scenariului filmului "The Man Who Sold the World", care va fi lansat in noiembrie.

"Sunt minciuni dupa minciuni. Este un atac de propaganda masiva contra WikiLeaks si a membrilor echipei mele", a spus militantul australian.

Julian Assange, in varsta de 41 de ani, a mai spus ca filmul arunca "gaz pe foc", sugerand ca Iranul fabrica o bomba nucleara.

Studiourile DreamWorks au anuntat, marti, debutul filmarilor lungmetrajului in care britanicul Benedict Cumberbatch interpreteaza rolul lui Julian Assange, iar germanul Daniel Bruehl, pe cel al fostului purtator al sau de cuvant, Daniel Domscheit-Berg.

Compania DreamWorks a achizitionat drepturile de ecranizare a doua romane despre viata lui Assange, dintre care unul a fost scris de principalul colaborator al acestuia, Daniel Domscheit-Berg. Scenaristul Josh Singer, care a contribuit la succesul serialelor de televiziune "Fringe" si "The West Wing", a scris scenariul pentru acest nou proiect cinematografic, scrie MEDIAFAX.

Bil Condon, regizorul ultimelor doua filme din seria "Amurg/ Twilight", va regiza filmul despre Assange.

In prezent, alte cateva studiouri de la Hollywood vor sa produca filme despre viata si cariera fondatorului site-ului WikiLeaks.

Julian Assange a fost considerat drept dusmanul numarul unu de numerosi oficiali americani, dupa dezvaluirea pe site-ul WikiLeaks a unor documente diplomatice confidentiale, foarte stanjenitoare pentru Washington.

Citeste si:
Oana Roman s-a săturat de minciuni. Ce a declarat despre Marius...
Oana Roman s-a săturat de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.