Un nou atac de succes al dronelor americane. Protest pe strazile Parisului fata de austeritate. Adelina Chivu este din nou gravida?

Social

O tanara de 18 ani a murit, iar alti patru tineri, intre care doua surori, au fost grav raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, accidentul producandu-se in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Podgoria.

O fetita in varsta de 11 ani diagnosticata cu rujeola a murit la Spitalul Judetean din Suceava, iar alti cinci copii cu aceeasi boala sunt internati, toti provenind de la scoala din localitatea Brodina de Sus.

International

Cinci insurgenti islamisti au murit miercuri in regiunea tribala Waziristanul de Nord, situata in nord-vestul Pakistanului, in apropiere de frontiera afgana, in urma unui atac lansat de drone americane.

Doua persoane au fost arestate marti seara pe aeroportul londonez Heathrow fiind suspectate ca au incitat, comandat sau pregatit acte de terorism, a anuntat miercuri politia britanica

25 de mii de sindicalisti francezi au iesit pe strazile Parisului in semn de protest fata de masurile de austeritate. Tot in capitala Frantei, cateva sute de angajati ai uzinei Peugeot au luat cu asalt pavilionul, in care are loc salonul auto, potrivit realitatea.net.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, l-a numit emisar special pentru Sahel pe fostul sef al guvernului italian Romano Prodi, a anuntat marti purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirk.

Business

Raportul DRPCIV privind inmatricularile de autoturisme noi din perioada ianuarie – septembrie arata o scadere cu 12,08% fața de primele noua luni din 2011. Reculul este major daca avem in vedere ca estimarile privind piața totala europeana arata o scadere mai mica, de doar 7%.

Lifestar

Loredana, Dragos Bucur si Horia Brenciu s-au numarat printre vedetele care au fost prezente, marti seara, la avanpremiera filmului "Minte-ma frumos", in regia lui Iura Luncasu, ce a avut loc la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

Daca in plan profesional Cristi Chivu trece printr-o perioada mai dificila, in plan personal lucrurile îi merg cum nu se poate mai bine. Surse din anturajul cuplului sustin ca Adelina este din nou insarcinata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.