Ramona Olaru a avut parte de moment de panică în Paris, iar cum face de fiecare dată, le-a vorbit și fanilor ei despre ceea ce i s-a întâmplat. Vedeta a crezut că nu va scăpa cu bine din această situație. Iată ce a povestit!

Ramona Olaru, moment de panică pe străzile din Paris

Ramona Olaru este cunoscută de toată lumea datorită faptului că este asistentă în cadrul emisiunii de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, de ani buni. Când nu este pe micile ecrane, blondina obișnuiește să își facă timp pentru ea. Călătorește mult, își face amintiri și trăiește fiecare moment ca și cum ar fi ultimul sau, cel puțin, așa le dă mereu impresia fanilor ei care de cele mai multe ori îi transmit că sunt invidioși pe viața sa. Nu îi este mereu ușor, nici măcar când decide să plece într-o vacanță.

De curând, frumoasa asistentă a matinalului de la Antena 1 a decis să plece într-o scurtă călătorie în capitala Franței, unde a fost nevoită să ia un taxi, la un moment dat. Toate bune și frumoase, până în clipa în care blondina a fost nevoită să îi plătească șoferului și și-a dat seama că portofelul ei era gol, timp în care s-a panicat total, dar pentru un scurt timp, până i s-a transmis că poate achita cursa respectivă cu telefonul.


Așadar, deși s-a speriat pentru moment, Ramona Olaru a scăpat cu bine și de această situație, dar nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor ei prin ce a trecut, pentru că niciuna dintre ele nu este lipsită de peripeții. Cu toate acestea, ea nu a uitat să se bucure de frumusețea orașului și a descris Parisul ca fiind un un loc extrem de frumos, dând în același timp că fiecare ar trebui să îl viziteze măcar o dată în viață.

”Am ajuns la Paris. Este foarte frumos, dar acum câteva minute mi-am luat un moment de panică, pentru că m-am urcat în taxi și zic să plătesc cash și m-am panicat…nu am luat niciun ban la mine. Într-un fel sau altul am uitat banii pe care îi pregătisem cash pentru anumite cheltuieli. Noroc că sunt într-o țară unde pot să plătesc la taxi și cu cardul pe care îl am pe telefon”, a povestit Ramona Olaru, pe social media.

Citeste si:
Momente de panică în America Express. Un șofer a scos pistolul la...
Momente de panică în America...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2023 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.