Gina Pistol a vorbit despre momentul în care a fost înșelată, dar și despre actual ai partener de viață despre care are numai cuvinte bune de adăugat.

Gina Pistol, despre momentul în care a fost înșelată

Gina Pistol are un trecut de pe urma căruia a avut multe lucruri de învățat. Chiar dacă amintirile sale nu sunt mereu bune, ea își păstrează mereu zâmbetul pe buze și se bucură de fiecare zi pe care o petrece alături de familia sa. Toate momentele prin care a trecut au ajutat-o să devină femeia care este astăzi, iar dacă nu ar fi avut parte de eacestea, nu ar gândit și nu ar fi simțit în felul în care o face acum.

Undeva la începutul anilor 2000, actuala parteneră de viață a lui Smiley a avut o relație cu cu afaceristul de origine libaneză, Nicola Saikaly, pe care mulți au dat-o deja uitării. Nu a fost deloc așa cum își imagina ea, pentru că a ajuns să fie înșelată de acesta și, cu toate acestea, îl iubea enorm și a continuat să se vadă cu el chiar și după ce i-a greșit enorm. Au fost cinci ani de relație care pentru el nu au contat deloc din moment ce a călcat strâmb, dar care pe ea au ajutat-o să se maturizeze și să învețe ce greșeli să nu mai facă pe viitor.

„Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el” , spunea ea la vremea respectivă, potrivit wowbiz.ro.

Cel mai important este faptul că acum și-a găsit liniștea și este fericită alături de cel care a devenit tatăl familiei sale și alături de care și-a întemeiat o familie. Despre Smiley a zis că este foarte mulțumită, că se implică în creșterea fiicei lor și că nici atunci când este plecat de acasă nu poate sta departe de micuța lor, ci o sună înainte de culcare. De asemenea, o ajută pe soția sa când vine vorba de lucruri care au legătură cu cea mică, iar asta îi aduce mereu zâmbetul pe buze și o face să creadă că a tras lozul câștigător, când vine vorba de bărbatul de lângă ea.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley, declarații la o lună de la o nuntă: „Atunci...
Gina Pistol și Smiley,...

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povești seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi dă și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2023 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.