A trecut o lună de când Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele atât în fața lui Dumnezeu, cât și în fața ofițerului de stare civilă. Iată ce au povestit cei doi soți despre relația lor!

Gina Pistol și Smiley, declarații la o lună de la o nuntă

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele, în urmă cu doar o lună. Cei doi au decis să plece în luna de miere, la scurt timp după eveniment și le-au arătat fanilor lor în ce locuri au decis să călătorească sau ce mâncăruri au încercat, iar aceștia s-au bucurat de vlogurile pe care le posta Smiley aproape zilnic și l-au rugat să mai facă acest lucru și cu alte ocazii.

”E ceva ce, nu știu, am așteptat toată viața. În momentele mele când era doar eu într-o discuție cu Dumnezeu, îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea”, a zis Gina Pistol, pe Instagram.

Timpul a trecut, iar cei doi soți s-au întors acasă la fiica lor, care nu i-a însoțit în luna de miere, dar care a fost lăsată pe mâini, iar de curând au postat un videoclip emoționant despre care au avut și câte ceva de adăugat. Gina Pistol a dezvăluit faptul că l-a așteptat pe tatăl copilului ei toată viața, iar în clipa în care rămânea singură și se ruga la Dumnezeu să îi aducă în viața sa un bărbat precum ea și anume bun și simplu, iar acela a fost momentul în care soțul ei a apărut în viața sa.

”A trecut doar o lună, dar pare că a fost ieri. Povestea noastră nu a început să se scrie atunci, ci cu mult timp înainte, însă ziua nunții noastre este unul dintre capitolele preferate, știți voi… pagina aia unde puneți un semn să reveniți când aveți nevoie să recitiți. 🤍”, a scris Gina Pistol, în mediul online.

De asemenea, au vorbit despre modul în care reușesc să se înțeleagă și chiar dacă există mari diferențe între ei, aceștia ajung mereu la un numitor comun, iar acest lucru este cel mai important. Smiley și Gina Pistol sunt fericiți că s-au găsit unul pe altul, iar artistul îi este recunoscător prezentatoarei mai ales pentru faptul că i-a dăruit un copil și că i-a arătat ce înseamnă să formezi o familie. Smiley mai crede și că s-au întâlnit la momentul potrivit, deși se cunoșteau cumva de când erau tineri.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

”Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare, așa, și n-am avut nicio legătură unul cu altul, iar eu cred că ne-am întâlnit… cumva ne-am întâlnit la timpul potrivit… în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul”, a zis Smiley la rândul lui.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.