Extremistul norvegian a solicitat la ultima audiere sa fie eliberat cat mai repede pentru ca nu accepta sa stea in inchisoare.

Anders Breivik, extremistul norvegian care a ucis 77 de persoane in vara anului 2011, a cerut tribunalului din Oslo sa fie eliberat cat mai repede.

Nu accept sa fiu incarcerat. Cer sa fiu pus in libertate imediat!”, a spus norvegianul la ultima audiere inaintea procesului, adaugand ca masacrul sau a fost un “atac preventiv impotriva tradatorilor de stat”, potrivit en.rian.ru.

La audieri s-au prezentat peste 100 de persoane care au supravietuit masacrului din 22 iulie 2011, printre care si rude ale acestora. In urma audierii se va stabili daca Breivik va ramane in arest pana la inceperea procesului sau daca va fi eliberat. De data aceasta, ucigasul a fost de acord sa fie fotografiat inainte de a participa la audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.