Pilotul unui avion american folosit pentru supravegherea traficului rutier a generat el insusi un ambuteiaj luni dimineata aterizand de urgenta pe o autostrada congesionata pe care o survola la o ora de varf, in nord-estul Statelor Unite, relateaza AFP.

Aparatul, un Cessna monomotor, a aterizat inopinat, dar fara a lovi vreun vehicul, in urma unui incident survenit la reactor. Incidentul, petrecut la ora locala 6.46 (13.46, ora Romaniei), s-a produs in statul New Jersey, relateaza NewsIn.

Nu au fost raniti si niciun vehicul nu a fost accidentat, pilotul reusind o aterizare foarte buna, a declarat un oficial local. "Pe o autostrada pe unde trec in fiecare zi intre 600.000 si 700.000 de vehicule, este o minune ca pilotul a gasit un loc pentru a ateriza in deplina siguranta", a spus oficialul.

Pilotul, care trebuia sa intervina in direct la o statie de radio locala din Philadelphia, a reusit sa-si gareze aparatul pe banda pentru opriri de urgenta, dar a provocat un ambuteiaj de peste 2 kilometri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.