Presedintele american Barack Obama, care nu se considera un dansator prea grozav, a reusit sa nu-si calce sotia, dar a fost vizibil incomodat de trena rochiei acesteia, la toate cele zece baluri de marti seara.

Daca la ceremonia de investitura, Obama a vorbit peste seful Curtii Supreme John Robert, la balurile din cursul serii, cuplul prezidental a fost mai gratios, comenteaza Reuters, potrivit NewsIn. Obama a purtat smoking si papion alb, iar sotia sa Michelle a purtat o rochie alba lunga, cu un umar gol si o mica trena, creata de Jason Wu.

Inainte de baluri, Obama marturisise intr-un interviu pentru USA Today ca este tensionat de ideea de a dansa in public. "Michelle critica atat de mult felul cum dansez, incat m-a intimidat. Ar trebui sa exersez, pentru ca o sa ma tachineze fara mila, daca o calc pe degetele de la picioare", a spus el.

Noul presedinte a reusit sa nu o calce pe sotia sa la niciunul dintre cele zece baluri oficiale. Problema a fost trena rochiei ei. Inca de la primul lor dans, pe melodia "At Last" cantata de Beyonce, Prima Doamna si-a ferit permanent trena din calea sotului ei.

La unul dintre baluri, admiratorii lui Obama au incercat sa obtina putin romantism public, scandand "Beso, Beso, Beso" ("sarut" in limba spaniola). Dar Prima Doamna a clatinat din cap a refuz. Spre sfarsitul serii, presedintele a decis sa preia controlul si si-a imbratisat si sarutat sotia la finalul ultimului dans.

In discursurile de la toate balurile, care deveau de fiecare data mai scurte, Obama a vorbit despre alegeri si despre promisiunile pe care le-a facut in timpul campaniei, inclusiv pe aceea de a consolida economia aflata in dificultate. "In aceasta seara sarbatorim, dar maine incepe munca grea", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.