La doar sapte luni dupa ce a nascut al 13-lea copil, o britanica este din nou insarcinata

Bebelusul este asteptat cu nerabdare de intreaga cohorta de frati - Natasha, in varsta de 19 ani, Bradley, 18, Shanice, 16, Mariah, 13, Georgia,11, Caitlin, noua, Brittany, opt, Febrianne, sapte, Charlie, sase, Lillyarna, patru, Nerilly-Jade, trei, Arnie, doi si Tallulah, de doar sapte luni. Mama lor, Joanne Watson, in varsta de 37 de ani, este absolut incantata ca este insarcinata din nou, scrie publicatia britanica The Daily Mail.

“Sunt norocoasa, deoarece intotdeauna ma simt bine in timpul sarcinii, nu am nici un fel de simptome” sustine Joanne, care este insarcinata in luna a treia. Sotul ei, John, in varsta de 42 de ani, ii impartaseste bucuria, cu toate ca el este cel care trebuie sa intretina o familie in continua crestere. “Simt ca sunt cel mai norocos tatic din lume. Sa ai asa de multi copii fericiti si sanatosi, si o sotie care are o silueta asa de minunata, este grozav”, spune John, mandru ca intre doua nasteri sotia lui revine la “masura zero”.
“Eu nu tin nici o dieta dupa ce nasc. Am o slabiciune pentru ciocolata si la fel ca toate mamicile mananc tot ce imi place cand sunt insarcinata. Dar nu ma ingras prea mult in timpul sarinii pentru ca nu am o pofta mare de mancare asa ca dupa aceea kilogramele in plus dispar foarte repede. Presupun ca la asta contribuie si faptul ca alerg mult dupa copii, ii duc la scoala, le pregatesc masa, ii iau la cumparaturi sau la plimbare in parc” spune si mama.

Intrebata daca cel de-al 14-lea copil va fi si ultimul, Joanna a explicat ca “intotdeauna am spus ca ne oprim din facut copii cand suntem gata. Si eu nu sunt nici pe departe gata sa renunt la hainele de femeie insarcinata”. (A.I.)


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.