Cursa cailor putere nu se va sfarsi, probabil, niciodata. Chiar si in vremuri cand mai toti constructorii isi concentreaza eforturile pentru a gasi solutii cat mai ecologice si mai economice, exista oameni care nu se gandesc decat suprematie prin putere si viteza.

Desi, la un moment dat, eforturile de a scoate puteri enorme din motoarele clasice par chestii fara sens, acestea au farmecul lor si arata dorinta nativa de a vedea care este limita. Limita care, evident, se extinde continuu.

La momentul aparitiei versiunii de serie, Bugatti Veyron a dat impresia ca mai mult nu se poate, dar iata ca nu a durat mai mult de cativa ani si deja supercarul produs de Volkswagen nu mai este vazut ca un etalon imbatabil. Veyron nu mai este cea mai rapida masina...exista masini care fac cei 1.001 CP sa nu para chiar referinta absoluta.

Si culmea este ca americanii tin sa depaseasca standardele industriei auto europene. Americanii vor sa faca cea mai scumpa masina din lume, americanii au batut Veyron-ul la viteza maxima cu SSC Ultimate Aero TT si acum un american vrea si alte recorduri. Deja a reusit o prima victorie.

Sotto a aflat cine este americanul care vrea sa doboare toate recordurile de viteza.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.