O batrana de 74 de ani din satul Susleni, raionul Orhei, din Republica Moldova a deschis in curtea casei sale un atelier de reparatie a motoarelor electrice.

Valentina Danila este unica femeie din raion, dar si din Republica Moldova, probabil, care, la varsta de pensionare, presteaza astfel de servicii, scrie vineri cotidianul de peste Prut "Timpul de dimineata", citat de Rompres.

Desi locuieste in capatul satului, unde nu ajunge niciun mijloc de transport, toti satenii stiu unde se afla atelierul matusii Valentina, iar clientii nu renunta la serviciile ei. Atelierul femeii este situat chiar in ograda, intr-un sopron de cativa metri patrati, mentioneaza publicatia.

Faima batranei care "da viata motoarelor" s-a raspandit in intregul raion. Unii barbati o critica, spunand ca locul ei nu este in atelier, ci la bucatarie, iar altii o admira. "Nu este o munca usoara si rar mai gasesti pe cineva care ar putea sta zile intregi sa depaneze motoare".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.