Desi a avut nevoie de 13 copci la mana ranita, britanica de 19 ani, ghid intr-o rezervatie neo-zeelandeza, spune ca nu se gandeste sa renunte la munca in mijlocul animalelor

Nu o data am auzit povesti incredibile despre oameni care au avut suficienta prezenta de spirit pentru a se salva din coltii unor animale salbatice scapate de sub control. Mare iubitoare de animale, o adolescenta din Marea Britanie, a aplicat ceea ce invatase la cursurile de zoologie, si a reusit sa scape teafara, dupa ce un leu a atacat-o si a muscat-o puternic de mana.

Tanara Lisa Baxter, in varsta de 19 ani, a povestit ca a scapat cu viata din coltii leului pentru ca, desi i-a fost frica, a reusit sa ramana calma. Fata a fost muscata unul dintre leii aflati intr-o rezervatie din Noua Zeelanda, unde Lisa lucreaza ca ghid.

Chiar daca durerea a fost greu de suportat, tanara si-a pastrat calmul si nu a scos nici un sunet, pentru a nu-i trezi pe ceilalti cinci lei, care dormeau la cativa metri distanta. Mai mult, pentru a-si putea scoate mana stanga din coltii leului, fata si-a bagat degetele de la cealalta mana in narile animalului, pentru a-l face sa isi deschida gura.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.