Un barbat in varsta de 50 de ani n-a mai vazut lumina soarelui de 35 de ani.
Francezul Michel Pages a fost descoperit la locuinta sa din localitatea Roquebrune-Cap-Martin, dupa ce vecinii au alertat politia, anuntand faptul ca nu o mai vazusera pe mama barbatului, Therese, in varsta de 81 de ani, de cateva saptamani. Odata ajunsi la locuinta familiei Pages, politistii l-au gasit pe Michael intr-o stare avansata de deshidratare, extrem de palid si cu plete lungi de aproximativ trei metri.

"Barbatul era asezat langa cadavrul mamei sale, care se afla cu picioarele intr-o balta de sange si intr-o stare avansata de descompunere. El ne-a spus ca nu iesise afara din casa de decenii, dar si ca nu-si amintea cand anume incetase mama lui din viata. Ne-a spus tot felul de lucruri, iar cel mai socant pentru noi a fost ca la un moment dat a afirmat ca ultima oara cand vorbise cu mama lui fusese in dimineata zilei in care l-am descoperit", a povestit unul dintre politistii care au fost prezenti la casa francezului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.