Un britanic a murit dupa ce a baut 10 litri in doar 8 ore

Individul incerca sa-si calmeze durerile cauzate de o infectie la gingii si a recurs la apa rece, deoarece nu suporta analgezicele. Timp de trei zile barbatul a inghitit cantitati enorme de lichid, pentru a reduce durerea, fara pastile si fara vizite la dentist. In cele din urma, inima barbatului a cedat.

Apa i-a diluat concentratia de saruri din organism, pana la un nivel critic, iar pacientul a inceput sa se simta rau. Potrivit medicilor, tanarul, pe nume Andrew Thornton, nu s-a oprit din baut nici atunci cand a inceput sa vomite.

Se pare ca nu era constient de riscurile ingurgitarii unei supradoze de apa. A ajuns la spital in ultimul moment, cu organele si creierul inflamate. Initial, medicii au crezut ca e beat, deoarece isi pierdea echilibrul si nu era coerent. Dupa o analiza mai atenta, doctorii si-au dat insa seama ca era vorba de un pacient care a baut prea multa apa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.