Cea mai constiincioasa eleva din lume a primit o masina de 17.000 $ pentru performanta sa. Andria, alaturi de tatal ei si premiul mult ravnit, pe care l-a castigat fiind mereu prezenta la scoala.

Americanca Andria Baker a fost mereu prezenta la scoala. De altfel, in dreptul numelui ei din catalog, rubrica absente putea lipsi cu desavarsire, pentru ca Andria nu a chiulit niciodata. A avut si pentru ce, pentru ca tatal ei a premiat-o la sfarsitul celor 13 ani pentru aceasta performanta cu un Pontiac G6.

De la prima zi de gradinita si pana in ultima zi de liceu, Andria Baker n-a lipsit niciodata de la scoala, in pofida racelilor sau a accidentarilor suferite la orele de sport. Performanta - mai putin obisnuita pentru un elev din zilele noastre - are o explicatie pe masura.

De ce nu a lipsit Andria timp de 13 ani de la scoala? Foarte simplu. Pentru ca, daca in cei 13 ani ar fi lipsit o singura data, n-ar mai fi primit cadoul special pe care tatal ei i l-a promis la absolvire: o masina sport nou-nouta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.