Uitati de alarme, camere de supraveghere si firme de paza si protectie. Daily Mail il prezinta pe Titan, un soi de ciobanesc german minune, antrenat de crescatorii sai special pentru a rivaliza cu orice sistem de securitate existent pe piata
Animalele superinteligente, testate genetic si antrenate special pentru a detecta imediat pericolul si a-si proteja stapanii, sunt crescute in Germania si costa nu mai putin de 65.000 de lire sterline. Titan a spart deja piata in Japonia si Orientul Mijlociu, si reprezinta o noua lovitura a afaceristului britanic Simon Brodie, care prezenta lumii in urma cu un an pisica Ashera, un hibrid intre pisica africana, leopardul asiatic si o pisica obisnuita.

Cainii "Titan" trec prin antrenamente riguroase timp de doi ani inainte de a fi livrati clientilor din lumea intreaga de crescatorii germani. Animalele au aparut pe piata abia de cateva saptamani si au dat deja lovitura in Japonia si Orientul Mijlociu, noteaza Daily Mail. Ideea crearii acestui "suprem" caine de paza ii apartine lui Simon Brodie, care a fost inspirat de discutiile purtate cu diferite persoane pe tema sigurantei caminului lor. "Acestea sunt in primul rand animale de companie, insa este o rasa incredibil de bine antrenata pentru a proteja o familie", a declarat omul de afaceri britanic. "Poti sa ai cele mai scumpe camere de supraveghere si alarme din lume, insa daca cineva se catara in gradina ta cand copiii tai se joaca ele se pot dovedi inutile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.