Un copil din Vaslui a fost dus la spital, in coma alcoolica, de trei ori in ultimul an. Parintii lui n-au muncit niciodata si nu inteleg de ce se mira lumea ca fiul lor „mai bea cate un paharel“.
I se spune Bebita, are 11 ani, si a fost diagnosticat de medicii Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui cu etilism cronic, pentru a treia oara in ultimul an. „Parerea noastra este ca a devenit dependent de alcool. Si-a facut un obicei din a bea“, ne-a declarat medicul Valeriu Lupu, seful Sectiei de pediatrie din cadrul SJU Vaslui care cunoaste cazul lui Bebita.

Fusese cules de pe strada, din zona Garii Vaslui, dupa ce trecatorii ingrijorati de starea in care se afla au chemat ambulanta. Dupa trei zile de ingrijiri medicale, pustiul a fost externat si adus acasa, in satul Puscasi, aflat undeva in partea de est a judetului Vaslui. Satul are fix 3.711 locuitori, preponderent romi, si o singura asistenta sociala.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.