Chiar daca pare incredibil, exista un sortiment de ingetata mult mai scump decat celebra Frrozen Haute Chocolate in valoare de 25.000 de dolari, servita la deja celebrul restaurant new-yorkez Serendipity3.

YumSugar a anuntat recent lansarea a doua noi tipuri de ingetata ce uimesc prin preturile lor exorbitante.

Unul dintre aceste doua sortimente este Three Twins Ice Cream, o banana split cu adevarat speciala, servita alaturi de un sirop preparat prin amestecul a trei vinuri rare: un Port din 1960, un Château d'Yquem si un exceptional Trockenbeerenauslese, la care se adauga o lingurita ce dateaza din 1850. Chiar daca pretul este unul urias (3.333,33 dolari/bucata), scopul este unul caritabil, compania donand o treime din pretul fiecarei inghetate vandute organizatiei nonprofit Napa Land Trust.

Cu adevarat impresionanta este insa cea care isi adjudeca de la mare distanta titlul de cea mai scumpa inghetata din lume, cu exorbitantul sau pret de 60.000 de dolari...bucata! Aceeasi Three Twins Ice Cream, numai ca in acest caz, cumparatorul beneficiaza si de o excursie inedita la intalnirea internationala de la muntele Kilimanjaro organizata cu scopul de a atrage atentia asupra incalzirii globale.

Astfel, costul inghetatei include zborul cu avionul in Tanzania, cazare la hotel de cinci stele, ghid turistic, tricouri confectionate din materiale organice si inghetata la discretie. La toate acestea se adauga donatia in bani a companie catre o organizatie nonprofit din Africa specializata pe probleme de mediu.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.