Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Roman, cunoscuta de localnici sub denumirea de Biserica Armeneasca, poarta afisat pe zidurile sale, drept numar de inregistrare, numarul lui Anticrist.
Zidita in urma cu doua secole, biserica a fost declarata cladire apartinand patrimoniului national si a primit, conform legislatiei impuse de Ministerul Culturii si Cultelor, o placuta de inregistrare care sa fie afisata pe ziduri. Reprezentantii nemteni ai Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu i-au furnizat insa respectivei biserici o placuta avand ca numar de inregistrare tocmai numarul 666, cunoscut din Biblie ca fiind numarul Anticristului. Desi initial s-au aratat vadit nemultumiti, reprezentantii bisericii romascane s-au conformat legislatiei si au montat pe zidul sfantului locas placuta primita de la autoritati cu numarul malefic, cu increderea ca Dumnezeu ii va proteja de influenta numarului celui rau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.