Povestile cu fantome au trecut de mult granita filmelor de groaza si au devenit intamplari traite si povestite de oameni obisnuiti.

Copii sau oameni in toata firea, fie ca au avut senzatia ca vad o umbra, fie ca, prin fata ochilor le-a trecut o figura a unei cunostinte, de mult trecuta in lumea dreptilor, povestesc experientele datatoare de fiori. De o asemenea patanie a avut parte, recent, o rusoaica de 21 de ani.

Revenita acasa dintr-o vizita in Marea Britanie, la celebra Catedrala Sf. Paul, din Londra, Olga Chtalova a descarcat fotografiile in computer. A fost surprinsa sa descopere ca intr-una dintre ele de distingea o umbra ciudata. Rusoaica este sigura ca umbra este, de fapt, o fantoma, a unui preot din secolul al XVI-lea. "Cu siguranta este o fantoma. Cand am facut fotografia, nu era nimeni in fata mea", povesteste tanara, citata de "The Sun".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.