La 40 km vest de Taj Mahal, pe soseaua catre Jaipur, turistii straini trec pe langa o localitate care gazduieste un „eveniment“ foarte rar mentionat in ghiduri: targul de virgine.
Potrivit cotidianului britanic „The Daily Telegraph“, la marginea exterioara a oraselului Bharaptur exista un microcartier de sandramele, populat de prostituate - unele cu state vechi, altele aspirante. Aici pot fi vazute multe fete, cateva sub 18 ani si cel putin doua sub 15, etalandu-si nurii la marginea soselei, in cautare de clienti.

Tot aici se desfasoara „licitatii“ pentru raporturi sexuale cu virgine. „Prima data“ este o „marfa“ la mare pret in randul barbatilor din clasa mijlocie, virginele fiind „vandute“ la sume care depasesc 20.000 de rupii (316 euro). Fetele care-si pierd virginitatea astfel nu se mai pot casatori, iar banii obtinuti pe „prima oara“ sunt cheltuiti pe un mic festin, considerand ca pastrarea lor le-ar aduce ghinion.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.