Sute de papusi "Hello Kitty" ale columbianului "El Chupeta" ("Suzeta") vor fi scoase la vanzare

Columbianul Juan Carlos Ramirez Abadia, supranumit "El Chupeta" ("Suzeta") si considerat cel mai mare traficant de droguri din lume, era mare pasionat de jucarii.

Preferatele lui erau pisicutele japoneze "Hello Kitty", din care avea sute de exemplare de diferite forme, culori si marimi. Jucaria nu era doar preferata lui, ci a sotiei, care facuse o adevarata obsesie pentru papusile respective. In plus, "El Chupeta" obisnuia sa se foloseasca de "Hello Kitty" pentru a transmite mesaje codificate colabora-torilor lui din diferite colturi ale lumii. I

Impresionanta colectie de jucarii a traficantului columbian a fost descoperita la resedinta acestuia din Sao Paolo, Brazilia si va fi scoasa la licitatie. Pe langa jucarii, vor mai fi vandute, in scopuri caritabile, si alte bunuri care au apartinut acestuia. Este vorba de 3.000 de articole, printre care un frigider de lux de import, o colectie de ceasuri Rolex, pixuri si stilouri de firma si doua automobile de lux, dotate cu tehnologie ultramoderna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.