Un fost pilot RAF a ajuns la inchisoare, si-a pierdut slujba si a fost renegat de familie dupa ce i-a fost copiat cardul de credit.

In urma cu doi ani, Simon Bunce, in varsta de 46 de ani, isi facea linistit cumparaturile la un cunoscut supermarket din Londra, platind cu cardul de credit, fara sa banuiasca insa ca in acea seara va pierde totul. In zilele urmatoare i-a fost perchezitionata casa de doua ori si apoi biroul, a fost acuzat de pedofilie si arestat.

Abia atunci, britanicul si-a dat seama ca i-a fost furata identitatea si numarul de card. El s-a trezit peste noapte implicat intr-o ancheta a FBI-ului alaturi de alti 39 de britanici acuzati de pedofilie, dupa ce datele lor au fost folosite in Jakarta, Indonezia, pentru a accesa site-ul american Landslide care oferea filme porno cu minori. "A fost un cosmar, nu puteam manca, nu puteam dormi, nu credeam ca mi se intampla cu adevarat asta. Am pierdut totul fara sa fiu vinovat de nimic", a povestit emotionat fostul pilot RAF.

In urma scandalului in care a fost implicat fara voia lui, Simon a fost dat afara din aviatie, pierzand o slujba platita cu 150.000 de euro pe an. Cand a cerut ajutorul familiei, i-a fost intors spatele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.