Pentru ca sotia nu poate avea copii, Thomas Beatie a hotarat sa aduca el pe lume bebelusul familiei.

La mai bine de 10 ani de la iesirea pe piata a filmului "Gravidul", un american din Oregon sustine ca ar fi insarcinat in cinci luni.

Incredibila poveste a sarcinii este povestita de insusi Thomas Beatie, pentru cel mai recent numar al revistei pentru homosexuali, bisexuali sau transexuali "The Advocate". Articolul, ilustrat cu o fotografie cu barbatul gol, cu o burta ce arata cele 22 de saptamani de graviditate. Mai mult, Thomas sustine ca, pe vremea cand era femeie, Thomas Beatie ar fi pierdut o sarcina de tripleti pentru ca i-a pus in pericol viata. Acum insa, o are alaturi pe sotia sa, Nancy, care este alaturi de el. Cei se cunosc de 10 ani, iar Nancy nu poate avea copii.

Americanul care a suferit o operatie de schimbare de sex, la origine fiind femeie, sustine ca din momentul in care a decis ca vrea sa aiba un copil, a incetat sa mai urmeze tratamentul cu injectii cu testosteron.

Spune ca nu a apelat la nici un medicament care sa ii mareasca fertilitatea, si ca nasterea va fi posibila pentru ca si-a pastrat organele reproductive cu care l-a dotat, la nastere, natura.

Beatie a suferit o operatie de schimbare de sex, insa a decis sa-si reconstruiasca sanii si sa faca terapia cu testosteron. Cand a oprit tratamentul cu testosteron, a ramas "gravid".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.