Cu mese luate pe fuga intre doua deadline-uri presante la locul de munca sau in avioane care ne poarta de la un miting de gradul zero la altul, 5.000 de designeri din toata lumea, printre care si o romanca, s-au pus pe munca pentru a reabilita zenul culinar. Concursul organizat de designboom.com i-a provocat pe cei mai talentati dintre acestia sa-si inchipuie cum se vor schimba in urmatorii ani obiceiurile degustarii, fie ele la lucru, in timpul calatoriilor obositoare sau in tihna casei.
Shuhei Senda din Japonia s-a plictisit de mereu aceeasi lingura cu care isi intimpina supa, asa ca s-a decis sa ia marele premiu al concursului cu un concept inspirat din natura: o lingura in forma de frunza.
Publicitate
„Ne face sa simtim ca traim sub binecuvintarea naturii“, isi lauda niponul creatia care a urcat pe prima treapta a podiumului la competitia „Dining in 2015“.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro