Aceste diferente in obiceiurile alimentare au fost puse in evidenta in timpul ultimului sondaj realizat de reteaua de supraveghere a maladiilor contractate prin alimente, FoodNet, in perioada mai 2006 - aprilie 2007, la care au participat 14.000 de adulti americani.
Participantii au fost intervievati asupra obiceiurilor alimentare, inclusiv asupra consumului de alimente cu risc, precum carnea insuficient preparata.
"Am colectat o asemenea varietate de date incat am considerat ca ar fi interesant sa vedem daca exista cu adevarat diferente intre barbati si femei in ceea ce priveste alimentatia", a spus medicul Beletshachew Shiferawa, epidemiolog si autor principal al studiului.
"Acesta este cel mai mare studiu asupra diferentelor dintre obiceiurile alimentare ale barbatilor si cele ale femeilor realizat vreodata", a adaugat medicul.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Chinezii cumpără mai multe mașini electrice decât europenii și americanii la...
Sursa: wall-street.ro