Abigail si Brittany Hensel au implinit 18 ani si, pentru ca impart acelasi trup, vor sa devina mame.

Este un miracol faptul ca sunt inca in viata. Siamezele Abigail si Brittany impart acelasi trup si, la 18 ani, impliniti recent, sunt considerate cele mai batrane siameze din lume. Americancele sunt hotarate sa aduca pe lume un copil, chiar daca, dupa cum sustin ele, sunt firi total diferite.

Fetele au doua inimi diferite, doua coloane vertebrale distincte, dar sunt unite in acelasi trup. Ele sunt cele mai in varsta siameze din lume si intentioneaza ca in acest an sa devina mame.

Abigail este foarte buna la matematica, in timp ce Brittany are o dictie demna de prezentator de televiziune.“Ne certam tot timpul si ne promitem targuri reciproc avantajoase, pentru a nu declansa un conflict”, a mai spus Abigail.

Singurul lucru la care au ajuns de comun acord este acela de a ramane insarcinate. ”Vrem sa devenim mame, dar trebuie sa ne interesam cum ar functiona”, a spus Abigail.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.