Guvernul american transforma insectele in agenti secreti, cu ajutorul unor implanturi tehnologice.

Fluturilor de noapte si carabusilor le sint implantati electrozi, baterii si chiar camere video pentru a putea fi controlati prin telecomanda si folositi in operatiuni de supraveghere.

Proiectul, coordonat de Agentia de Cercetare pentru Proiecte Avansate din cadrul Ministerului Apararii american, implica „instalarea“ dispozitivelor pe cind insectele sint inca pupe, asadar aflate in stadiul intermediar de dezvoltare. Pe masura ce ginganiile se dezvolta, asimileaza treptat implanturile, iar apoi pot trimite informatii catre un computer central, informeaza „The Telegraph“.

Insectele modificate, numite si „cyborgi“, vor fi folosite in luari de ostateci si trimise in cazarmele inamice, cred cercetatorii din armata Statelor Unite. „Data viitoare cind un fluture de noapte iti apare la fereastra, ar trebui sa ai grija la ce spui.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.