Doi americani au impreuna 200 de ani si sunt considerati cel mai longeviv cuplu din lume.

La mai bine de 80 de ani dupa ce au mers in fata preotului sa se casatoreasca, un cuplu de americani asteapta, acum, sa intre in Cartea Recordurilor. Clarence si Mayme Vail si-au unit destinele in 1925, iar viata aproape ca i-a despartit inainte de a 25-a aniversare a casniciei lor. Acum cei doi sarbatoresc 83 de ani de cand au spus “Da” in fata ofiterului de stare civila.

Clarence are 101 ani, iar sotia lui, Mayme Vail, e mai tanara cu doi ani. Casatoria lor dureaza de 83 de ani, ceea ce inseamna ca sunt cel mai longeviv cuplu din istoria SUA si probabil din lume.

Dar acest lucru va fi judecat de catre reprezentantii Cartii Recordurilor. Cei doi au trecut prin marea recesiune economica din anul 1930 si prin cinci razboaie.

Clarence si Mayme se cunosteau cu mult inainte de a se casatori: s-au imprietenit in clasa a opta in orasul Hugo, Minnesota.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.