Luna trecuta, Rae Kupferschmidt, in varsta de 65 de ani, a suferit o hemoragie craniana severa iar doctorii au spus familiei ca medicina moderna nu mai poate face nimic pentru a-i salva viata. "A avut o hemoragie severa si era considerata in moarte cerebrala" a declarat doctorul Brad Helms de la spitalul United din St. Paul, statul Minnesota.

Familia indurerata a urmat ultimele dorinte ale femei si i-au intrerupt aparatele de sustinere a vietii, au finalizat aranjamentele pentru inmormantare si au dus-o acasa sa moara in patul ei. "Ne luam la revedere, asteptand ca ea sa moara" a declarat fiica acesteia Lisa Sturm, citata de ABC News in editia electronica.

Apoi, dintr-o data, dimineata devreme, miracolul s-a petrecut. "Nu am fost acasa trei ore si mama mea a inceput sa se trezeasca", a declarat fiica doamnei Kupferschmidt. La inceput, aceasta a crezut ca trezirile nu sunt decat momente de luciditate inainte de moarte. Incredibil, pe masura ce timpul trecea, mama ei devenea din ce in ce mai lucida.