Greseala il putea costa sapte ani de inchisoare.

Cand esti lipsit de imaginatie, nici varsta si nici experienta de viata nu iti mai vin in ajutor. Un sofer de TIR din Marea Britanie s-a dat singur de gol ca tine doua neveste, dupa ce a avut proasta inspiratie sa invite aceleasi persoane, la ambele petreceri de nunta. Culmea este ca, la prima infatisare in fata tribunalului englez, barbatul a venit de mana cu prima sa sotie, care nu parea sa fie atat de deranjata de faptul ca il imparte cu o alta femeie.

Potrivit "Daily Mail", justitia a decis in favoarea achitarii barbatului, pe motiv ca sotiile sale au trecut peste acest moment dureros.

La cei 54 de ani ai sai, Randolph Edge are un viciu. Ii plac prea mult femeile. Atat de tare, incat nu s-a putut abtine sa se insoare in acelasi timp cu doua dintre iubitele lui. Si asta chiar daca stia ca bigamia este interzisa prin lege si pedepsita cu sapte ani de detentie.

Prima sotie, Edna, este de acceasi varsta cu el. Cea de-a doua, insa, are cu 30 de ani mai putin. La cei 21 de ani ai sai, Patience Carey credea ca, dupa patru ani de relatie, este unica stapana a inimii unui barbat mult mai matur decat ea. Acesta ii marturise ca mai fusese casatorit, cu 20 de ani inainte de a o cunoaste pe ea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.