Ce ne-am face daca, intr-o lume si asa agitata si plina de probleme, nu am avea fantezii si spirit de aventura cat sa le transformam in realitate. Este si parerea australienilor, care s-au pronuntat in favoarea unei experiente sexuale la inaltime.
Desi 40 % dintre participantii la sondajul realizat de un site local de turism au spus ca ar fi inhibati de spatiul mic din toaleta aeronavelor, nimic nu poare sa ii fi impiedicat pe 12% dintre ei sa fi trecut peste acest aspect incomod si sa-si duca placerea pana la capat. Din randul amatorilor de senzatii tari la inaltime, inscrisi in selectul club "Mile-High Club", face parte si sarmantul actor Ralph Fiennes. Excentricitatile sale amoroase cu o stewardesa au scandalizat conducerea companiei Quantas Air, care a si concediat-o pe femeie fara drept de apel. Fanilor sai australieni le-a dat, insa, cu siguranta idei.
Plictisiti sa vizioneze, pe durata zborurilor lungi, filme artistice sau aiba tot soiul de conversatii cu vecinul din scaunul de alaturi, australienii sustin ca au gasit solutia perfecta pentru a le trece timpul mai repede. "Pasagerii sunt in mod vizibil in cautarea unor tipuri de divertisment mai stimulatoare decat vizionarea unui film in timpul zborului", a declarat Paul Fisher, director de marketing al totaltravel.com.
Fie ca au o partenera stabila sau ca isi gasesc una de ocazie in avion, peste sase sute de persoane din cele 1.100 care au participat la un sondaj realizat de un site de turism, au afirmat ca au facut sex in timpul zborurilor. Printre fericiti se numara si actorul Ralph Fiennes, cunoscut pentru rolurile din "Pacientul englez" sau "Lista lui Schindler", care experimentat sexul la inaltime, in toaleta unui avion ce zbura din Australia in India, impreuna cu o frumoasa insotitoare de bord.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.