Fara ore intregi petrecute pe drumul spre serviciu, fara calvarul alegerii unui cartier cat mai sigur pentru locuinta perfecta, cu bani cat mai putini.
Le ai pe toate, indiferent de ora din zi, pentru un minim de investitie financiara. Cel putin asa sustine un student dintr-una dintre cele mai populate tari din lume, China. Yan Wong a pus la punct un habitat pe trei roti, asemenea casutei unui melc. Dotat cu un pat pentru o persoana, un spatiu de lucru si alte facilitati, adaptate la un spatiu redus, micul adapost face fata cu brio traficului din metropola.
Intr-o lume in care nivelul scazut de trai constituie o reala problema indiferent pe ce colt al globului ne-am afla, o casa pe bicicleta reprezinta solutia economica pentru cei care nu au finante suficiente pentru a locui la bloc. "Este functionala. Poti sa calatoresti cu ea peste tot. Are tot ce ti-ar putea trebui pentru traiul zilnic", spune studentul-arhitect.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.