O crima terifianta a ingrozit Texasul dupa ce un american si-a ucis prietena, a transat-o si apoi a fiert bucati din trupul ei. Nu se stie inca daca criminalul a si consumat bucati de carne din victima sa
Dupa aceasta scena de canibalism dus la extreme, barbatul a sunat la politie ca sa-si marturiseasca oribila crima, relateaza FoxNews.com.

Christopher Lee McCuin, in varsta de 25 de ani, a sunat la numarul de urgenta 911 si i-a spus operatorului ca si-a ucis prietena si ca ii fierbe bucati din trup. Autoritatile au mers imediat la locuinta cu pricina. Cand au ajuns la casa lui McCuin din Tyler (Texas), politistii au descoperit corpul mutilat al Janei Shearer, o ureche care fierbea intr-o oala pe aragaz si bucati de carne pe farfurie.

Potrivit anchetatorilor, nu este foarte clar insa, daca McCuin a consumat bucati din trupul femeii ucise. "Nu putem dovedi ca a facut-o", a declarat seriful local, J.B. Smith. Totodata, primele cercetari au aratat ca victima ar fi decedat in urma unei lovituri puternice la cap.

Potrivit autoritatilor americane, McCuin este cunoscut oamenilor legii pentru comportament agresiv. Dupa ce a fost arestat si urcat in masina politiei, McCuin a incercat sa "evadeze" pe fereastra autoturismului, insa a fost oprit la timp de oamenii legii. Autoritatile continua ancheta pentru a stabili cu exactitate momentul in care s-a produs crima. Anchetatorii cred ca McCuin si-a condus la un moment dat, cu masina, mama acasa, iar in portbagaj avea cadavrul prietenei sale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.