“Cand vede apa nu mai ateapt s o dezbrac. Vrea neaprat s intre in bazin”, povestete Roxana, mama unei fetie, care abia a implinit un anior.

Pentru prima dat, micua a luat contact cu piscina pe cand avea doar dou luni. De atunci, in fiecare sptman este prezent la piscina Hotelului Bucureti, unde inva s inoate alturi de ali bebelui.

i pe Andrei l-au inscris prinii la cursurile de inot, ale specialitilor de la Active Centre. “D din manue i din piciorue, rade. Cand ii fac baie acas, incearc s inoate in cad”, spune, razand, Ada, mmica bebeluului care abia a implinit 8 luni.

Prinii celor doi copilai sunt de prere c aceste cursuri ii dezvolt armonios pe micui i chiar ii ferete de boli. “Fetia mea nu a rcit niciodat de cand am nscut-o. Plus de asta i s-a dezvoltat musculatura”, explic mama Mariei.

La randul lor, prinii lui Andrei spun c acesta este mult mai vioi i mai linitit de cand urmeaz cursurile de inot. “De multe ori, adoarme chiar i in piscin”, se amuz Ada. Vania Limban este cea care lucreaz cu micuii. De mai bine de patru ani, aceasta inva bebeluii s inoate. De la ea am aflat c sunt primii la cursuri doar copiii vaccinai, care au implinit dou luni.