Un baietel de sase ani si un sarpe de sapte metri sunt prieteni de nedespartit

Prietenia dintre un copil si un piton lung de sapte metri pare un lucru imposibil. Totusi, “minunea” se intampla intr-un sat din Cambodgia. Copilul isi iubeste atat de mult animalul de companie incat refuza sa se culce fara sa simta pielea rece a reptilei alaturi, pe perna. Parintii micutului s-au obisnuit cu aceasta situatie bizara.

Nimeni nu poate sa-si explice cum si de ce femela-piton birmanez, pe nume Lucky, s-a atasat atat de puternic de micutul Sambath Uon. Tatal copilului a povestit cum sarpele a aparut brusc din jungla, pe cand fiul lui avea numai trei luni si s-a cuibarit langa locul unde dormea fiul sau Sambath.

Lucky avea atunci numai 50 de centimetri lungime. Speriat, barbatul a luat reptila si a dus-o inapoi in jungla. Dar Lucky s-a reintors! Scena s-a repetat de inca doua ori, iar de fiecare data sarpele s-a intors loial la stapan. “De fiecare data se reintorcea si o gaseam adormita langa fiul nostru. Baiatul nostru a dormit numai impreuna cu sarpele in ultimii sase ani”, afirma parintii copilului.

Pustiul doarme cu reptila in pat

Acum, parintii lui Sambath s-au obisnuit cu prezenta reptilei langa fiul lor. Mai mult, taratoarea este parte din familie. “O adapostim, o hranim si chiar ne rugam pentru ea”, adauga parintii lui Sambath. “O iubesc ca pe sora mea!”, completeaza baietelul.

Se pare ca afectiunea este mutuala, pentru ca pitonii sunt de obicei reptile care se feresc cu orice pret de oameni. Familia baietelului chiar este convinsa ca sarpele nu s-a atasat degeaba de ei si ar putea sa jure ca sarpele are chiar puterea de a vindeca boli. “Niste sateni chiar s-au vindecat de boli dupa ce au primit binecuvantarea ei”, afirma parintii baiatului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.