Tanyarat Jirapatpakon este in opinia organizatorilor concursului de frumusete Miss International Queen, cel mai frumos transsexual din lume. Imbracat intr-o rochie galbena si machiat artistic, studentul thailandez a plans si si-a imbratisat “rivalele”, dupa ce i-a fost asezata pe frunte coroana de Miss International.

Potrivit site-ului Independent Online, Tanyarat Jirapatpakon a fost ales Miss International Queen 2007, la un concurs la care au participat 23 de transsexuali, veniti din intreaga lume.

Concursul, desfasurat in statiunea thailandeza Pattaya, este unul extrem de important pentru stabilirea unei ierarhii a frumusetii barbatilor deveniti femei, in urma operatiilor de schimbare de sex si a tratamentelor hormonale.

Costumele extravagante si totusi elegante ale thailandezului, cat si dedicatia sa pentru protejarea mediului inconjurator l-au ajutat sa triumfe, surclasandu-i pe Aleika Barros din Brazilia si Chanel Madrigal din Filipine.

Competitia s-a desfasurat dupa regulile unui concurs de frumusete pentru femei, participantii fiind provocati sa isi demonstreze senzualitatea si feminitatea. De altfel, in spatele transsexualilor au stat echipe intregi de stilisti si cosmeticieni de renume international, care au dat o proba de maiestrie.

De departe “cea mai frumoasa”, Tanyarat Jirapatpakon din Thailanda a izbucnit in lacrimi cand a aflat ca va primi coroana mult ravnita. “Ma simt minunat si fericita. Toata lumea s-a simtit bine la acest concurs, iar eu nu ma asteptam sa castig”, a declarat studentul la economie, in varsta de 21 de ani.

Trebuie mentionat ca Miss International Queen nu a fost lipsit de incidente, “divele” fiind la un pas sa se paruiasca in spatele scenei, inaintea decernarii premiului. Asta cu atat mai mult cu cat premiul cel mare a fost reprezentat de o coroana cu diamante si 10.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.